Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

CHP merkez ilçede Kızık güven tazeledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de yaptığı başarılı seçim çalışmalarıyla dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, hafta sonu gerçekleştirdiği Merkez İlçe Kongresi’nde 237 delegenin güvenoyunu alarak güven tazeledi.

 

KIRIKKALE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

CHP’de yıllardır siyaset yapan, partisinin birçok kademesinde görev alan Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, CHP Genel Merkezi’nin seçim takvimi doğrultusunda dün Merkez İlçe Kongresi’ni gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan kongrenin divan başkanlığını Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer yaptı. Başkan yardımcılık görevlerini ise; Rahmi Çiçek, Sefa Can Gökmen, Barış Durmuş yaptı. Kongrede tek aday olarak güven tazeleyen CHP’li Merkez İlçe Başkanı Kızık, “Partimizin geleceği için bir dönem daha aday olma ihtiyacı hissettim. Bu doğrultuda da yeni yönetimimizi oluşturduk. Fakat eski yönetimde ki arkadaşlarımızı da küstürmedik. Geçmişte olduğu gibi bugünde yeni yönetimimiz ile birlikte Kırıkkale için, Türkiye için ve CHP için var gücümüzle çalışacağız. Kongremizin Kırıkkale’mize hayırlı olmasını diliyor, katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

TÜRKİYE’Yİ CHP’NİN AYDINLIĞI SARACAK

Bir süre önce ihraç edilen ve alınan kararla yeniden partisine dönen Ankara eski CHP milletvekili Aylin Nazlıaka, partiye geri dönmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunan Nazlıaka, Kırıkkale’nin kendisi için ayrı bir yeri olduğuna değinerek, “Kırıkkalelilerin benim gönlümde ayrı bir yeri var. Partiden resmi anlamda uzak kaldığım tarihsiz bir süreç yaşadım. O süreç içerisinde partililerimizle olan bağımı hiç koparmamıştım Kırıkkaleliler bana ayrıca sahip çıktı. Daha öncesinde Milletvekilimiz yoktu Kırıkkale’de tabi o dönemde bende mümkün olduğunca sizin sesiniz olmaya çalıştım orada. Ne mutlu ki şimdi bir milletvekilimiz var ama bu yetiyor mu bize yetmiyor. İnşallah daha büyük başarılara imza atacağız. Dünyanın merkezi hepimiz için yaşadığımız yerdir. Kırıkkale’mizin sorunları devam ediyor. Göç veren, gençlerimize iş bulamayan, çiftçimizin, esnafın, herkesin birçok sorunlar içerisinde yaşadığı il. İnşallah nem bu süreç Kırıkkale ve diğer illerimize tüm Türkiye’mize CHP’nin aydınlığını getirecek” diye konuştu.

 

KIRIKKALE’NİN SORUNLARINI DİLE GETİRİYORUM

CHP’li Vekil Ahmet Önal ise; 3 Dönem CHP’de İl Başkanlığı görevinde bulunduğunu ve bu dönem ise Kırıkkale Milletvekilliği görevinde bulunduğunu söyleyerek, “Seçildiğimiz günden beri elimizden gelen ne varsa hem şehir için hem Türkiye için hem de CHP için elimden geleni yapmaya çalıştım. Seçileli 1,5 yıl oldu. TBMM’nde söz alıp Kırıkkale’nin sorunlarını mecliste sizlerden aldığımız bilgiler doğrultusunda aktardım. Bütçe görüşmelerinde dahi çok kıymetli Kırıkkale’ye değinmeden yapamadım. Kırıkkale’de hemen hemen 1,5 yıllık süre zarfında gitmediğim köy kalmadı. En uzak ilçemizin en uzak köylerine bir defa değil birden çok gittim. Kırıkkale’nin en eski ilçesi olan Keskin’in 15 köyünü bizzat ziyaret ettim. Burada partimizi anlattım. İktidar partisinden müthiş bir kaçış var. Daha önce AKP’ye oy vermiş seçmen arayış içerisinde. Gittiğim köylerin tamamında böyle. Bu köylerde AKP’nin en çok oy aldığı köylerdir. O köyün seçmenleri ise koşup bize geliyorlar. CHP’ye hiç oy vermedim bundan sonra CHP’ye oy vereceğim diyorlar. Bizlerde gücümüz enerjimiz yettiği sürece partimin emrinde olmaya devam edeceğim”

 

HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Milletvekili Tuncer, “İnşallah iktidara geleceğiz. Halkımız her şeyin farkında ve bizler güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Her şey çok güzel olacak” dedi. Kongreye; CHP Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Ankara eski Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, sivil toplum kuruluş temsilcileri, sendika temsilcileri, parti üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x