GenelSiyaset

CHP’nin Adayı Mustafa Pekdoğan

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin adayları netleşmeye başladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin adayları netleşmeye başladı. Kırıkkale’de Cumhuriyet Halk Partisinin merakla beklenen Kırıkkale Belediye Başkan Adayının eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan olacağı ifade ediliyor.

Milliyetçi Hareket Partisinden bir dönem Kırıkkale Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Pekdoğan 6 yıl önce dönemin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı programla CHP saflarına geçmişti. 6 yıldır CHP’nin Kırıkkale teşkilatıyla uyumlu bir beraberlik gösteren Pekdoğan partide bir ağabey olarak kabul gördü.

Belediye Başkanlığı döneminde Kültür Park, Halk Ekmek, Sebze Hali gibi projeleri hayata geçiren Pekdoğan, şehrimizin ortak değeri olan Kırıkkalespor ile de yakinen ilgilenmesi ile hafızalarda yer alıyor.

Başkanlığı dönemi sonrasında Kırıkkale’yi terk etmeyerek şehirde hayatını devam ettiren Pekdoğan, tecrübeleri ışığında ekibi, partilileri ile hazırlıklara başladığı ifade ediliyor. Mustafa Pekdoğan’ın Kırıkkale Belediye Başkan adaylığının 3 Ocak 2024 tarihinde resmi olarak açıklanacağı kaydediliyor.

“En iyisi Pekdoğan” seçim müziği ile seçmenin hafızasında kalan parçayı yakında Kırıkkale halkının tekrar dinleyeceğini bekliyoruz.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
5 1 vote
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x