Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleSiyaset

CHP’yi iktidara taşıyacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 7 Haziran seçimlerinde tek bayan Milletvekili aday adayı Serpil Erbay dün parti binasında yapılan törenle aday adaylığını açıkladı. Erbay, amacının CHP’yi iktidara taşımak olduğunu söyledi.
Tek bayan aday adayı
Cumhuriyet Halk Partisinde 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için aday adaylarının çalışmaları devam ediyor. Dünde partinin tek bayan aday adayı eski eğitimci Serpil Erbay, aday adaylığını açıkladı. Parti il başkanlığında düzenlenen törene İl Başkanı Ahmet Önal, merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal ve partililer katıldı. İl Başkanı Önal, aday adaylığını açıklayan Serpil Erbay’ın partinin tek bayan ada adayı olma özelliği taşıdığını söyledi.
Amacımız hayalimizi gerçekleştirmek
Aday adaylığı için kısa bir açıklama yapan Serpil Erbay, CHP’li bir aileden geldiğini ,CHP’nin yapısını iyi bildiğini belirtti. Erbay “CHP hepimizin. Bugün burada aday adaylığımı açıklıyorum. Ancak yapılacak ön seçimde sıralama yerim olsun olmasın çalışmaya devam edeceğim. CHP vekil adayı olarak hedefim tüm CHP’lilerin isteği olan hayali olan partimizi iktidara taşımak. Mecliste ceylan derisi koltuklarda uyuyan değil çalışan bir vekil olacağıma şimdiden söz veriyorum. Ayrıca huzur dolu bir ortamı temin etmek içinde elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu