Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşetSiyaset

“Çiçeklerimizi kendimiz üretiyoruz”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bir ilke imza atarak mevsimlik çiçekleri kendisi üretmeye başladı. Artık  Kırıkkale’de parkları, yolları süsleyen çiçekler belediye bünyesinde üretilecek
“İLK ETAPTA 150 BİN ADET ÜRETİLECEK”
Konu hakkında Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasında çalışmalar tam sürat devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, Park ve Bahçeler Müdürümüz Ramazan Yurtoğlu ile birlikte serada yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Serada bayan personellerle yürütülen 150.000 adet sarı kadife, kırmızı kadife, beyaz petunya, kırmızı petunya, pembe petunya, mavi petunya, somon petunya gibi rengarenk mevsimlik çiçek yetiştirme çalışmaları hız kazandırıldı. Yetişen mevsimlik çiçekler baharın gelmesiyle beraber ilimiz içerisindeki parklara, orta refüjlere, dönel kavşaklara ve caddelere dikim çalışmaları yapılacak”
“ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK”
Konu hakkında açıklama yapan Park ve Bahçeler Müdürü Ramazan Yurtoğlu ise, “Mevsimlik çiçeklerimizi artık kendimizi üretiyoruz. Seramızda yapılan çalışmalar her yıl devam ettirmeyi hedefliyoruz” ifadesinde bulundu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu