Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Çocuklarını kesip çatıdan atacaktı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de işsiz ve alkol aldığı iddia edilen işsiz bir şahıs, faciaya yol açıyordu. 2 çocuğunu da yanına alarak elinde ekmek bıçağı ile 2 katlı binaya çıkan baba Rıfat Bozoğlu, çocuklarını çatıdan aşağıya atmak istedi.
Çocuklarını kesip çatıdan atacaktı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
“GELMEYİN, ÇOCUĞU AŞAĞIYA ATARIM”
Edinilen bilgilere göre, Gürler Mahallesi Şair Nedim Caddesi’nde Rıfat Bozoğlu’nun çatıya iki çocukla çıktığını gören mahalle sakinleri, polise, sağlık görevlilerine ve itfaiyeye haber verdi. Emniyet, sağlık ve itfaiye ekipleri gelene kadar mahalle sakinleri, E.B(4), yaşındaki kız çocuğunu baba Bozoğlu’nu ikna ederek aldılar. Bu arada elindeki bıçağı sallamaya devam eden Bozoğlu, çocuğunu aşağıya atacağı tehdidinde bulundu.
Çocuklarını kesip çatıdan atacaktı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ÇOCUKLAR İÇ ÇEKEREK AĞLADI
Kısa sürede itfaiye, polis, ve sağlık ekipleri olay yerine geldiler. Polis ekipleri çatıya çıkarken, itfaiye ekipleri de bina altına branda serdi. Bu arada korkan 2 yaşındaki S.B., baba diyerek ağlamaya başladı. Uzun uğraşlar sonunda polis ekiplerinin iş verme sözüne inanan Bozoğlu’na  çocuğu emniyette teslim etti. Ardından kendide polislerle birlikte çatıdan aşağıya indi. Küçük çocuk annesi Nurcan Bozoğlu ile birlikte ambulansa götürüldü. Baba ise polisler tarafından karakola götürüldü.
Çocuklarını kesip çatıdan atacaktı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
 

0 0 votes
Haber Değerlendirme
5 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
zafer
9 Mart 2014 13:33

eeee hükümetin mahareti bu işte görün halkın halini millet aç kardeşim millet işsiz kardeşim evet yapmasa ii di ama maalesef bir noktaya kadar dayanıyor ancak insan ALLAH muhafaza.

Başa dön tuşu