Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Cuma Namazının Farzı Saat İki’de Bitti

Nur Camiinde Cuma Namazı öncesi ve sonrası müftü Şahin Yıldırım'ın duayı uzatması cemaatin tepkisine neden oldu. Birçok vatandaş yaklaşık 30 dakika süren dua nedeniyle cuma namazını kılmadan camiden ayrıldılar.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Müftü Normalde İznliymiş
Nur Camiinde müftülerin uzun duası cemaatin tepkisine neden oluyor. Geçmiş yıllarda Bekir Gerek’in uzun duaları nedeniyle tepki gösteren vatandaşlar bu defa da Müftü Yıldırım’ın benzer uygulaması ile karşılaştılar.Cuma namazı öncesi ve hutbe de aynı duaları tekrar tekrar okuyan Müftü Yıldırım nedeniyle cemaatten birçok vatandaşın Cuma Namazını kılmadan camiden ayrıldıkları görüldü. Vatandaşlar tepkilerini ‘Aynı duayı evirip çevirip tekrar ediyorlar. Birçok vatandaş cami dışında güneşin altında namaz kılıyor. Bu konuda biraz daha hassas olunması gerekir. Cuma namazının farzı  2’de bitti. Sürekli tekrar yaparak duayı uzatmanın anlamı yok ‘ şeklinde konuştular.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x