Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Unutmayacağız ve unutturmayacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Vali M. İlker Haktankaçmaz, “Eşi ve benzeri görülmemiş böyle bir ihaneti asla unutmayacağız ve unutturmayacağız.”

 

 

MİLLETİMİZ DEMOKRASİSİNE VE GELECEĞİNE SAHİP ÇIKTI

15 Temmuz’da milletçe topyekûn verilen mücadelenin tarihte yerini altın harflerle aldığını ifade eden Vali Haktankaçmaz mesajında şu ifadelere yer verdi: “ FETÖ/PDY terör örgütü tarafından, demokrasimize ve milletimize karşı kalkışmada bulunulan 15 Temmuz günü “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” olarak ilan edilmiştir. Terör örgütü FETÖ/PDY’nin bu hain kalkışması karşısında Aziz Milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanlara çıkarak, canı pahasına ülkesine, devletine, demokrasisine ve geleceğine sahip çıkmıştır. Bu yüce milleti bölmek, parçalamak ve yıkmak isteyen iç ve dış mihraklara karşı aynı Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda milletçe topyekûn verilen ve tarihe altın harflerle yazılan mücadelelerde olduğu gibi 15 Temmuz’da Türk milletinin şanlı tarihindeki yerini almıştır.

 

 

AYDINLIK BİR GELECEKTEN ASLA TAVİZ VERİLMEYECEK

Hainlere taviz verilmeyeceğinin bir kez daha tüm dünyaya ispat edildiğini ifade eden Vali Haktankaçmaz: “Aziz Milletimiz, 15 Temmuz’da varlığına, istikbaline ve inançlarına darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper ederek, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini, birlik ve beraberliğimiz sayesinde, nelerin başarılabileceğini bütün dünyaya göstermiştir. Bin 500 yıllık Türk-İslam tarihinde eşi ve benzeri görülmemiş böyle bir ihaneti asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; Vatan uğrunda canlarını feda eden tüm Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve şifalar temenni ediyor, iradesine, demokrasisine, istiklaline ve istikbaline canı pahasına sahip çıkan Kırıkkaleli hemşerilerimize saygılarımı sunuyorum.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x