GündemManşet

Cumhur başkanını seçti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

12 yıldır süren Başbakanlık görevinin ardından halkın karşısına Cumhurbaşkanı adayı olarak çıkan Recep Tayyip Erdoğan, büyük bir üstünlükle seçimi tamamladı. Kırıkkale il geneli Erdoğan’a yüzde 64.2 destek verdi. Ekmeleddin İhsanoğlu ise Kırıkkale’de yüzde 34.7’de kaldı.

Kırıkkale’den büyük destek

Recep Tayyip Erdoğan ile çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun yarıştığı Cumhurbaşkanlığı seçiminde beklenen oldu. Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıllık başbakanlık serüvenin ardından, devletin zirvesine çıktı. Halk Erdoğan’a ezici bir üstünlükle destek verdi. Kırıkkale ise geçtiğimiz yerel seçimlerin üstüne koyarak Erdoğan’a köşk yolunda en büyük desteği veren iller arasına girdi. Kırıkkale resmi olmayan verilere göre Erdoğan’a yüzde 64.2 destek verdi. Çatı adayı Prof. Dr. İhsanoğlu ise 34.7’de kaldı. Kırıkkale’de seçim bu sonuçlarla tamamlanırken, seçim öncesi, sırası ve sonrasında hiçbir huzur bozucu olay yaşanmadı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu