Keskin

Davutoğlu Keskin’de Gedikali’ye destek istedi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Çeşitli ziyaretlerde bulunan Davutoğlu, partisinin Belediye Başkan adayına destek istedi.

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım’ı ziyaret eden Davutoğlu, Keskin Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi’nde (SODAM) kadınlarla bir araya geldi, partisinin Keskin Belediye Başkan adayı Şabab Yücel Gedikali’ye destek istedi.Davutoğluna Keskin ziyaretinde Gelecek partisi genel başkan yardımcısı Haydar Çiftçi, Gelecek Partisi Kırıkkale il başkanı Ümit Bekçe,Gelecek partisi Kırıkkale il kadın kolları başkanı Kübra Yaman,Saadet partisi Kırıkkale Belediye başkan adayı Veysel Kutluca ve Saadet Partisi il yönetimi eşlik etti.

Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, ailenin önemine dikkati çekerek, “SODAM’da kadınlara hem meslek edindirme hem sosyalleşme hem de bir araya gelme imkanı veriliyor. Bizim doğal gazımız, petrolümüz sınırlı ama en büyük değerimiz ailemiz. Ailemizi koruduğumuz zaman her şey sağlam olur. Aile yapısı bozulan toplumlarda ise bütün hazineler onlara verilse, kaynaklar onlara tüketilse mutlu olunmaz.” dedi.

Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan pazar yerindeki esnafı da ziyaret eden Davutoğlu, bir berberde saç bakımı yaptırıp, vatandaşlarla çay ocağında çay içti. AK Parti Keskin İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Davutoğlu, partisinin İlçe Başkanlığında partililerle buluştu.

Davutoğlu Keskin'de Gedikali'ye destek istedi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Davutoğlu Keskin’de Gedikali’ye destek istedi – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri 

Davutoğlu Keskin'de Gedikali'ye destek istedi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Davutoğlu Keskin’de Gedikali’ye destek istedi – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriDavutoğlu, Keskin’de destek istedi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x