Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Değerler Sokağı Açıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Yavuz Selim İlkokulu değerler kulübü tarafından, Çevreme Duyarlıyım-Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) işbirliği projesi kapsamında hazırlanan Değerler Sokağının açılışı yapıldı.

 

MİLLİ VE MANEVİ DUYGULARI GELİŞTİRİCİ

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) işbirliği projesi kapsamında Kırıkkale Yavuz Selim İlkokulu değerler kulübü rehber öğretmeni Ümüş Ceyhan tarafından öğrencilerin milli ve manevi duyguların geliştirici, değerleri özümseyici nesiller yetiştirmek amacıyla çeşitli faaliyetlerin gerçekleştirildiği ‘Değerler Sokağı’ İl Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, İl Müdür Yardımcıları Hamza Aygün ve Serkan Akpınar’ın katılımıyla açıldı.

 

BU TÜR PROJELERİN DESTEKÇİSİYİZ

Açılışta Okul Müdürü Abdullah Ramazan “Okulumuzun amacı öğrencilerinin çevrelerine duyarlı, değerlerine saygılı olarak yetişmelerine katkıda bulunmak. Bu projemizin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese tebrik ediyorum. Projemizin amacına ulaşacağına inanıyorum” diye konuştu. İl Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu’da değerlere saygılı, öğrenciler yetiştirmek amacıyla çalışmalar yapan Yavuz Selim İlkokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederek, bu tür çalışmaların her zaman destekçisi olduklarına vurgu yaptı. HABER: Elif Önal

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu