Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleKültür SanatManşet

DEK Kolejinden Çanakkale Zaferi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 101. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Dek Koleji öğrencileri tarafından program düzenlendi. Öğrencilerin sergilediği oyunlar, izleyenlerden büyük beğeni toplayarak ayakta alkışlandı.
 
BÜYÜK MÜCADELE VERİLDİ
Dek Koleji tarafından Kültür Müdürlüğü’nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 101. yıldönümü etkinlikleri kapsamında program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan program şiirler ve tiyatro gösterileri ile devam etti. Günün anısına konuşma yapan okulun kurucu temsilcisi Taki Kaplan, 101 yıl önce vatan toprağının geçilmez kılınması için büyük mücadelelerin verildiğini söyledi.
 
ÇANAKKALE’DE BİR DESTAN
Nazar boncukları sınıfının ‘Çanakkale geçilmez’ isimli gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı.
Bilgin Yumurcaklardan ‘Cepheden Mektup var’adlı tiyatro gösterisi salonda duygulu anlara sebep oldu. Zeka Küpleri sınıfından ise,’Çanakkale de bir Destan’isimli tiyatro beğeni ile izlendi. Tarihte bir gezinti yapan, menekşeler sınıfının sunduğu Mehteran gösterisi kaleye Osmanlı Bayrağı dikilmeside büyük dikkat çekti.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu