GündemKırıkkaleManşet

TÜKÇEV, start verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tüm Kamu Çalışanları ve Emeklileri Vakfı Kırıkkale Şubesi çalışmalarına Genel Merkez Yöneticileri ile Genel Başkan Aziz Sökmen’in katılımıyla çalışmalarına start verdi.
 
45 YILLIK GEÇMİŞ
1971 yılında Adana’da Demiryolcular tarafından kurulan o zamanki ismiyle Demiryolu Çalışanları Derneği olan kuruluş binlerce üyesi ile ülkenin tamamında çalışmalar yapıyor. Kırıkkale Şube Başkanlığına İlhan Şahin’in atandığını ifade eden Genel Başkan Aziz Sökmen birçok ilde temsilcilik olarak faaliyet gösterdiklerini ancak Kırıkkale’de üye sayısının hızla artması sebebiyle Kırıkkale’de TÜKÇEV ailesinin her geçen gün daha da arttığını söyledi. Genel Başkan Aziz Sökmen ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerinin iştirakiyle Kırıkkale’de tüm sendikaların başkan ve yöneticileri, Kırıkkale’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin başkanlarının katılımıyla tanıtım yemeği gerçekleşti.
 
GELECEK GÜVENCE ALTINDA
İki gün boyunca sivil toplum örgüt temsilcileri ve üyelerle tanıtım toplantıları yapan TÜKÇEV Genel Başkanı Aziz Sökmen yaptığı açıklamada şunları söyledi “ Tükçev olarak güçlü bir yapıya sahibiz. Üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılama konusunda çalışmalarımız devam etmekte. Kırıkkale’de bulunan kamu çalışanlarının vakfımıza büyük ilgisi oldu. TÜKÇEV’e üye olan çalışanlarımız emekli olduklarında ikinci bir emekli ikramiyesine sahip oluyorlar. Geçtiğimiz yıl emekli olan üyelerimize 3 milyon liradan fazla emekli ikramiyesi dağıttık. Üyelerimiz çok düşük ücretlere ev ve araç sahibi olabiliyorlar. Kırıkkale Şube yönetimi bu konuda Kırıkkale kamuoyunu bilgilendireceklerdir. Tüm sivil toplum örgütlerine ve üyelerimize bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.
 
BOŞLUK DOLDURULACAK
Tüm katılımcılara ve kendilerine destek veren Genel Merkez yöneticilerine teşekkür eden TÜKÇEV Kırıkkale Şube Başkanı İlhan Şahin ise şunları söyledi “ Kırıkkale’de kamu çalışanlarının birlikte olmaya, geleceklerini garanti altına almaya ihtiyaçları vardı. Kamu çalışanlarının emekli olduktan sonra ekonomik sorunlarla uğraşmasını istemiyoruz. Yapacağımız çalışmalarda bu öncelikli olarak eğitim alanında olacak bu sorunları ortadan kaldırdığımız gibi bir boşluğu dolduracağımıza inancımız tamdır” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu