Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Dekorasyon alanında yeni trend duvar çıtaları

Aslında 1960'lı yıllardan hatta daha öncesinden bu yana dekorasyonun vazgeçilmez parçalarından olan duvar çıtaları 2021 yılı itibariyle trenlerde yerini almaya başlamıştır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Dekorasyon alanında yeni trend duvar çıtaları

Aslında 1960’lı yıllardan hatta daha öncesinden bu yana dekorasyonun vazgeçilmez parçalarından olan duvar çıtaları 2021 yılı itibariyle trenlerde yerini almaya başlamıştır. Özellikle küçük evleri daha geniş bir form kazandıran ve estetik görünümü tetikleyen duvar çıtaları günümüzde sıklıkla kullanılmaya başlanmıştır. Evlerdeki küçük detayların sanatsal ve estetik bir görünümü tetiklediği bilinmektedir. O yüzden kartonpiyer, bordür, süpürgelik, tavan süsleri, duvar panelleri, duvar çıtası modelleri, korkuluklar ve daha birçok malzeme ve ürün, estetik bir görünüme katkı sağlamaktadır. Duvar çıtaları zaman içerisinde teknoloji ve kimyanın gelişmesi ile birlikte değişik materyaller kullanılarak üretilmiştir. Günümüzde hem dayanıklı hem de uzun ömürlü olması nedeniyle poliüretan duvar çıtası çeşitleri kullanılmaktadır.

Polipiyer geniş bir ürün gamına sahiptir

Ülkemizde poliüretan duvar çıtası çeşitleri başta olmak üzere son derece geniş bir ürün yelpazesi ile faaliyet yürüten Polipiyer sektöründe lider konumdadır. Firma ürün ve hizmetleri ile son derece başarılı çalışmalar ortaya sormuş ve dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştirmiş bulunmaktadır. Başkent Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin birçok noktasına dekorasyon ürünlerinin satışını gerçekleştirmektedir. Bünyesinde profesyonel bir kadroyu istihdam eden Polipiyer her alanın kendi ihtiyaçları doğrultusunda estetik yapı malzemeleri sunmaktadır. Öte yandan firma özellikle de yurtiçi pazarında son derece uygun fiyatlı bir çalışma prensibi izlemektedir. Bu nedenle de en çok tercih edilen kuruluş olmayı başarmıştır.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x