Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Afra Profil sektöre öncülük ediyo

Afra Profil kurulduğu günden bu yana birçok mekanla uyumlu alçıpan profil çeşitleri başta olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi ile sektöre öncülük etmektedir. Kuruluş ürün ve hizmetlerini Avrupa Birliği standartlarında ortaya koymaktadır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Afra Profil sektöre öncülük ediyor

Afra Profil kurulduğu günden bu yana birçok mekanla uyumlu alçıpan profil çeşitleri başta olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi ile sektöre öncülük etmektedir. Kuruluş ürün ve hizmetlerini Avrupa Birliği standartlarında ortaya koymaktadır. Ülkemizde inşaat sektörünün en büyük ihtiyaçları arasında yer alan tavan u profil tavan c profil destek saçları müdahale kapakları olmak üzere birçok ürünü bünyesinde barındırmaktadır. Türkiye’nin 81 iline ürün ve hizmetlerini götüren Afra Profil dünyada da 27 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

Afra Profil ülkemize katma değer sağlar

Afra Profil kurulduğu günden bu yana ihracat hacmini genişletmeyi ve bu anlamda ülkemize katma değer sağlamayı da hedeflemektedir. Kuruluş tavan c profil başta olmak üzere tüm ürün ve hizmetleri ile ilgili olarak müşterilerinden olumlu dönüşler almaktadır. Afra Profil son derece şeffaf bir şekilde üretim gerçekleştirmekte ve müşterilerinin bilezikleri ölçüde diledikleri ürünü onlara sunmaktadır. Kalite ile uygun fiyata bir araya getiren Afra Profil bu nedenle alçıpan profil alanında ülkemizde lider konumdaki firmalardan biri olmuştur. Afra Profil %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergilemekte ve alanında uzman bir kadroya istihdam etmektedir. Üretim tesisinde son teknolojik ekipmanlarla ürün ve hizmetlerini sunmaktadır ve aynı zamanda web sitesi üzerinden müşterilerini bilgilendirmektedir. Afra Profil sadece satış öncesi değil satış sonrasında da müşterilerine destek sunar.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x