Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Demir Pekdoğan’a 40 Yemeği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demir Pekdoğan’a 40 Yemeği

Aliağa Kırıkkaleli Orta Anadolular Derneği merhum Demir Pekdogan için vefatının 40. Gününde Yasin şerif ve Kur’an tilaveti,yemek ve lokma hayrı düzenledi.

 

GENİŞ KATILIM

Orta Anadolu  Kültür ve Dayanışma Derneğinde gerçekleşen 40 yemeğine İzmir Ülkü Ocakları ,AliağaÜlkü Ocakları , Aliağa MHP teşkilatı, Aliağa Tüpraş çalışanları,  Petrol- iş sendika iş yeri temsilcileri ve çalışanları,Aliağa Star rafinerisi çalışanları, Aliağa Belediyesi çalışanları,Aliağa Sanayi Esnafları, Katılım sağladı. Demir Pekdogan’ın oğlu Fatih Pekdoğan aile adına  duyarlılıktan dolayı katılımcılara  teşekkür etti.

 

İYİ Kİ VARSINIZ

Fatih Pekdoğan açıklamasının devamında ise “Bugün burada olan herkese çok teşekkür ederim. Babamın 40. gününde bizleri yalnız bırakmadınız. İyi ki sizler varsınız iyi ki bizlerin yanımızdasınız. Babamı özlemler yaad ediyoruz. Her yıl anma yada devam edeceğiz. Tekrar hepiniz hoş geldiniz sefa verdiniz.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x