Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Demir ve Albayrak öne çıktı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KON TV gündemine AK Parti’nin Kırıkkale’de yapılan kamuoyu yoklamasını aldı. MAK Danışmanlık Şirketi’nin sahibi Mehmet Ali Kulat, Kırıkkale’de Mehmet Demir ve Kemal Albayrak isminin bariz bir şekilde öne çıktığını açıkladı.

ŞİRKETİN SAHİBİNDEN AÇIKLAMA

Yerel seçim hazırlıkları sürerken, Kırıkkale’de yapılan anketler dikkat çekiyor. Ancak anketlerde kimlerin öne çıktığı bilinmiyor. Anketleri yapan MAK Danışmanlık Şirketi’nin sahibi Mehmet Ali Kulat açıkladı. Konya Televizyonu’nda dün akşam Aydın Tufan’ın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel programına konuk olan Kulat, Kırıkkale’den üç ismin bariz şekilde öne çıktığını açıkladı.

KESKİN’DE ALTINIŞIK

Türkiye genelinde yapılan anketlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Kulat, 40 bin denekle çok sayıda anket yaptıklarını söyledi. Kırıkkale’de de anketleri olduğunu açıklayan Kulat, “Kırıkkale’deki her ankette il merkezinde Mehmet Demir ve Kemal Albayrak ismi bariz şekilde öne çıkıyor. Kırıkkale için bir dikkat çekici isim de Keskin ilçesinde Bülent Şükrü Altınışık ismi” dedi. Bu üç ismin tüm aday adaylarını bariz şekilde geride bıraktığını ifade eden Kulat, bu üç kişinin aday olma şansının da anketlere göre çok yüksek olduğuna vurgu yaptı.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu