Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Demirbaş ; Emekçi Kardeşlerime Teşekkür Ederim

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesine bağlı işyerleri MKE Mühimmat Fabrikası Mermi İşletmesi 25'lik ve 35'lik atölyelerinde çalışan işçiler baş temsilci Bekir Karaduman ve işyeri Temsilcileri ile birlikte çalıştıkları atölyelerinde Kırıkkale Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Demirbaş, ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesine bağlı işyerleri MKE Mühimmat Fabrikası Mermi İşletmesi 25’lik ve 35’lik atölyelerinde çalışan işçiler baş temsilci Bekir Karaduman ve işyeri Temsilcileri ile birlikte çalıştıkları atölyelerinde Kırıkkale Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Demirbaş, ziyaret etti.

ÇAY İÇİP SOHBET ETTİK

Demirbaş yaptığı açıklamada ” birlikte çay paydosunda çay içip sohbet ettik. Arkadaşlarımızın T. İ. S süreci ve işyeri genel durumu hakkında yönelttikleri sorularını cevapladım ve kazasız belasız hayırlı işler dileğinde bulundum. Ziyarette göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı emekçi kardeşlerime teşekkür ederim.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x