Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Demirden Korksak Trene Binmezdik

Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 17:00 sıralarında Anavatan Partisi önüne şüpheli çanta bırakılmış ve çanta bomba uzmanı ekipler tarafından fünye ile patlatılmıştı. Bu olay üzerine Anavatan Partisi Genel Başkanı hemşehrimiz İbrahim Çelebi açıklamada bulundu. Çelebi, Biz demirden korksak trene binmezdik, geri adım atacak olsak siyasete girmezdik. Bu tehditler bizi yıldıramaz. Anavatan Partisi dün buradaydı, bugün burada, yarın da yine burada olacak.''dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 17:00 sıralarında Anavatan Partisi önüne şüpheli çanta bırakılmış ve çanta bomba uzmanı ekipler tarafından fünye ile patlatılmıştı. Bu olay üzerine Anavatan Partisi Genel Başkanı hemşehrimiz İbrahim Çelebi açıklamada bulundu. Çelebi, Biz demirden korksak trene binmezdik, geri adım atacak olsak siyasete girmezdik. Bu tehditler bizi yıldıramaz. Anavatan Partisi dün buradaydı, bugün burada, yarın da yine burada olacak.”dedi.

BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ

Anavatan Partisi Genel Başkanı hemşehrimiz İbrahim Çelebi, Anavatan Partisinin her zaman siyasette sağduyuyu işaret ettiğini birilerinin bundan rahatsız olduğu ifade etti. Çelebi, “parti genel merkezinde üzerine son ikaz yazılı şüpheli bir çanta bırakılmıştı. Olay hızla emniyet güçlerimize intikal ettirilmiş ve şüpheli çanta bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatılmıştır. Emniyet güçlerimizin kısa zaman olaya müdahalesi ile kimsenin zarar görmemiş olmamasından duyduğumuz memnuniyeti ifade eder, güvenlik güçlerimizin fedakar çalışmalarından dolayı kendilerine şükranlarımızı sunarız. Ülkemizin içine sürüklendiği bunalım ve siyasi kriz ortamında her zaman  birlik beraberlik çağrısı ile siyasette sağduyuyu işaret eden Anavatan Partisi birilerini rahatsız ettiği açıktır aşikardır. Duyulan rahatsızlığın Anavatan Partisinde olduğu kadar  milletimizin büyük Türkiye ideali karşında topyekün bir kararlılık ortak irade ve inançla yeniden bir araya gelmesi ihtimalinden şüphe götürmez bir gerçektir.”dedi.

BİR BEDEL VARSA ÖDEMEYE HAZIRIZ

Çelebi tüm tahditlere rağmen inandıkları yoldan yürüyeceklerini ve bir bedel varsa ödemeye hazır olduklarını belirtti. Çelebi, “Anavatan Partisinin kurulduğu günden bu yana en temel felsefesi kökeni, fikri ne olursa olsun bütün Türkiye’nin idealine inanmış ve bu uğurda her türlü fedakarlığa adanmış bir ve beraber olarak mücadele vermesidir. Anavatan Partisinin birleştirici gücü ve ilerici siyaset anlayışı Türkiye’nin gelişmesini  ve tek başına bir güç haline gelmesini sindiremeyen güçler için geçmişte de rahatsızlık yaratmış ve büyük operasyonlar neticesinde Türk siyasi hayatından silinmek istenmiştir. Küllerinden yeniden doğan Anavatan Partisi  aynı çevreler için bir tehdit unsurudur. Silinmek için ne kadar çaba sarf edilirse edilsin kurucu genel Başkanımız merhum Turgut Özal’ın ve Anavatan Partisinin bu Devlete ve millete verdiği hizmetler hala hafızlarda ve milletimizin gönlünde yerini korumaktadır. Bizler aynı hedefe ve amaca aynı azimle yürüyoruz. Tehditlere rağmen yürümeye de devam edeceğiz. Biz gücümüzü aziz milletimizden alıyoruz. Biz milletimiz için gerekli ne bedel varsa vermeye hazırız. Tam bağımsız Türkiye ideali gerçekleştireceğiz. İmanımızla, şerefimizle ve var gücümüzle size ve her şeye rağmen”dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x