Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Duygusal Anlar Yaşandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Suriye’de yaşanan insanlık dramına Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı, yaptığı kampanya ile Halep halkına yiyecek ve giyecek yardımında bulundu.

TAM DESTEK
Yardım kampanyasını yöneten Şube Başkanı Yusuf Erdoğan, “Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ anlayışında olan asil milletin evlatlarıyız. Meslektaşlarımız, ülkemize tehdit olan terör örgütlerini bertaraf etmek ve mazlum halka yardım yapmak amacı ile oralarda canları ile mücadele ederken, bizler de burada yapabileceğimiz ne varsa yapma gayretine girdik. Bu amaçla yaptığımız kampanya üyelerimizden ve yakınlarından oldukça ilgi gördü. Bir haftadır duyurmuş olduğumuz ve takip ettiğimiz bu kampanyada bir mazlumun sofrasında aş, üzerinde örtü olabilmişsek ne mutlu bize” dedi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Yardım kampanyası sonucunda ilgili yere malzemelerin teslimi sırasında çok sayıda Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı üyelerinin katıldığı ve okunan Kur’an-ı Kerim ve gözyaşları içerisinde yardım kampanyasına katılım olduğu gözlendi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x