Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Milletimizin Başı Sağolsun

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı A. Yücel Karabacak, Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerimizin bulunduğu otobüse yönelik yapılan kalleş terör saldırısını kınadı.

BERABERLİĞİMİZİ ASLA BOZAMAYACAKLAR
Başkan Karabacak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden kahpe güçler, şimdi de Kayseri’deki komando tugayımızda vatani görevini yapan silahsız askerlerimizin canlarına kast etmişlerdir. Bu noktada, terör eylemlerinin tamamen silahsız güvenlik güçlerimiz ve sivil vatandaşlara yönelik olarak gerçekleştiriliyor olması, teröristlerin gözlerinin ne denli döndüğünün, alçaklığın hangi boyuta ulaştığının en büyük göstergesidir. Türk milletinin bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada teröre ve teröristlere karşı dik duruşunu sürdüreceğinden hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır”

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
“Biliyoruz ki, bu tür saldırıların altında başka emeller yatmakta, ülkemizi köşeye sıkıştırmak isteyen şer güçlerin hain planları bulunmaktadır.  Bu şer güçlere Türkiye Kamu-Sen  olarak ilan ediyoruz ki, hiçbir girişimleri bu milletin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yetmeyecektir. Bu vesile ile Kayseri’deki bu alçak saldırıda  ve tüm terör saldırılarında hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize baş sağlığı diliyorum” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x