GündemKırıkkaleManşet

Elbet hesap verecekler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, Ankara’da hain terör tarafından yapılan bombalı saldırıyı kınadı. Terör örgütünün bu seferde masum insanları hedef aldığını vurgulayan Gök, “Elinde sonunda bu yaptıklarının cezasını alacaklardır” diyerek tepki gösterdi.
 
BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR
Terör örgütü mensupları tarafından Ankara’da meydana gelen patlama hakkında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök açıklamalarda bulundu. Açıklamasında terör örgütünü sert bir dille kınayan Gök, “Ülkemizin birliğini ve beraberliğini asla bozamayacaklar. Bu hain saldırı; masum insanların canına, ülkemizin birlik ve beraberliğine kastetmiştir.  Vicdanları sızlatan bu alçaklığı yapanlara insan diyebilmek de mümkün değil” dedi.
 
ÇİRKİN YÜZÜNÜ ORTAYA KOYDU
Gök yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “ Şundan eminiz ki, bu olayların müsebbipleri tarih önünde en ağır hesabı verecek ve hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Akşam saatlerinde, Ankara’da meydana gelen patlama, insanlık dışı emelleri olanların çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Masum canlara kıymak, insanlık tarihinde lanetlenmiştir. Bu çirkin,  aşağılık işlere imza atanlar bilsin ki, bunu yaparken amaçları her ne  olursa olsun ulaşamayacaklar.”
 
BİRLİK VE BERABERLİK OLMA GÜNÜ
“Bu güzel ülkenin huzurunu, kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü  yetmeyecektir. Bu yaşatılan acıları yine birbirimize tutunarak, sarılarak aşacağımızdan şüphemiz yoktur. Türk iş dünyası adına, saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı,  yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu