EğitimGündemKırıkkaleManşet

Türk Gençliği teröre meydan okudu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara Kızılay’da meydana gelen patlamada hayatını kaybedenler için Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, Kırıkkale Üniversitesi B kapısı önünde bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajı veren İl Sekreteri Bilgecan Özdemir, “Bu vahim olay bizleri derinden üzmüştür. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.
 
YÜREKLERİMİZ YANIYOR
Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, Kırıkkale Üniversitesi B kapısı önünde bir araya geldi. Ankara Kızılay’da meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere rahmet dileyen üyeler, basın açıklamasının ardından olaysız şekilde dağıldı. Bombalı saldırıyı kınayan İl Sekreteri Bilgecan Özdemir, “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 24 Temmuzdan bu yana bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik yapmış olduğu operasyonlar halkımız tarafından topyekün desteklenmiştir. Doğuda ki yurttaşlarımızdan destek bulamayan, hendeklere gömülen PKK  terör örgütü; yenilgisini bombalı saldırılar düzenliyor” ifadesinde bulundu.
 
BİZLER TÜRK GENÇLİĞİYİZ
Özdemir, “Milletimizi korkutmaya çalışarak örtmeye çalışmaktadır. Fakat Türk milleti ülkesinin bağımsızlığı ve bütünlüğünü muhafaza etmeye devam edecektir. Biz görevini Bursa Nutku’ndan almış olan Türk gençliği olarak buradan meydan okuyoruz. Vatanımızı böldürtmeyeceğiz. Bizler Mustafa Kemal’in askerleri ve onun gençleri olarak Amerika’nın ve yerli işbirlikçilerini, Pkk’yı tarihin çöplüğüne süpüreceğiz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu