GündemKırıkkaleManşet

Emekliye konut müjdesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÖZEL HABER

Haber: Kadir Yahşi

Emekliye Müjde!

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, çok yakında Çullu Mahallesi yolu üzerinde TOKİ tarafından toplu konut yapacağını ve bu konutların emekliye çok uygun fiyatla verileceğini açıkladı.

TOKİ İHALEYE ÇIKTI

Son yıllarda dar gelirli olup, ev sahibi olmak isteyenlerin en çok tercihi olan TOKİ konutları, yine evsizleri evlendiriyor.  TOKİ Kırıkkale’nin çeşitli ilçe ve mahallelerinde konut yapımına başlıyor. İnşaat, altyapı ve çevre düzenleme işleri için ihaleye çıkan TOKİ, Karakeçili, Delice, Balışeyh ilçeleri, Çerikli Kasabası ve Çullu Mahallesi’ne toplu konut yapacak. Konu hakkında gazetemize özel açıklama yapan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, emekliye müjde verdi.

FIRSATI KAÇIRMAYIN!

Çok yakında TOKİ’nin Çullu Mahallesi yolu üzerinde emeklilere özel çok sayıda konut yapacağını açıklayan Milletvekili Demir, konutların uygun taksitlerle emeklilere verileceğini söyledi. Kırıkkale’de yaşayan emeklilerin bu fırsatı kaçırmaması gerektiğinin altını çizen Demir, “Devlet vatandaşa hizmet götürmek için gece gündüz çalışıyor” dedi. Kırıkkale’nin yeni yatırımlarla daha da gelişeceğini ifade eden Demir, çok yakın zaman içerisinde karayolu ve kavşakların düzenleneceğini söyledi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x