Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSon Dakika

Emniyet göz açtırmıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri 2 haftalık çalışmaları neticesinde çeşitli olayların şüphelisi 10 şahsı göz altına aldı.
ŞEHİR GENELİNDE YAKIN TAKİP
Ekiplerin hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık ve asayişe müessir olaylara karşı yapmış oldukları çalışmalarda 26 Ocak tarihinde saat:20.00 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerinde durumundan şüphelenilen N.Ö. isimli şahsın yapılan kontrolünde, bulundurma ruhsatlı 9 mm. çaplı tabancayı üzerinde taşıdığı tespit edildi. Bir gün sonra gece yarısında Samsun Çevre yolunda yapılan kontrollerde H.K. isimli şahıstan 1 adet ruhsatsız 9 mm çaplı tabanca ele geçirildi.
SUÇ UNSURLARI İLE YAKALANDILAR
30 Ocak tarihinde akşam saatlerinde Sevgi yolu üzerinde durumundan şüphe edilen E.K. isimli şahsın yapılan kontrolünde namlusu açık kurusıkı tabir edilen tabanca ele geçirildi. 2 Şubat akşam saatlerinde Bağlarbaşı Mahallesi Timur Caddesi Hilal Hastanesi arkasında havaya ateş eden M.E.G. isimli şahıs, suç aleti kurusıkı tabanca ile birlikte yakalandı. Bir gün sonrasında yine akşam saatlerinde Karşıyaka Mahallesi 2019 Sokak üzerinde düzenlenen asker gecesinde E.D. isimli şahıstan 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Bu olaydan bir gün sonra ise sabah saatlerinde Arpalık Çukuru mevkiinde kurulan hayvan pazarında S.Ş. isimli şahıstan 1 adet 9 mm. çaplı ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Aynı gün akşam saatlerinde Yeni Mahalle 248 Sokak üzerinde O.U. isimli şahıstan 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.
SRC BELGESİNİ ÇALMIŞ
Aynı gün, Gürler Mahallesi 691 Sokak üzerinde meydana gelen evden Faili Meçhul hırsızlık olayının şüphelisi olduğu tespit edilen E.G. isimli şahıs yakalandı.  Bir gün sonra Bağlarbaşı Mahallesi 659 Sokak üzerinde evde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi olduğu tespit edilen H.G. isimli şahıs yakalandı, müştekiye ait olduğu tespit edilen 1 adet cüzden, 1 adet nüfus cüzdanı, 1 adet SRC Belgesi, Banka kartı, fotoğraflar ve kartvizitler müştekiye teslim edildi.
10 KİŞİ ADLİ MERCİLERE SEVK EDİLDİ
Bu olaydan bir gün sonra Gürler Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan işyerinde ve Fatih Mahallesi 2646 Sokak üzerinde evden hırsızlık yaptığı tespit edilen S.A. isimli şahıs yakalandı, müştekiye ait olduğu tespit edilen 1 adet elektrikli ısıtıcı ile 1 adet El Matkabı müştekiye teslim edildi. Olaylarla ilgili toplamda 3 adet 9 mm. çaplı tabanca ve 4 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi, 10 şahıs adli mercilere sevk edildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu