Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSpor

Şampiyon Gençlik Spor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şampiyon Gençlik Spor
Hentbol İl Temsilciliği’nin 2015 faaliyet programında yer alan Küçük Erkekler Kulüpler Arası Hentbol İl Birinciliği Müsabakaları 17 Ocak  – 08 Şubat 2015 tarihleri arasında Yenimahalle Spor salonunda yapıldı.
Şampiyon Gençlik Spor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriBÜYÜK HEYECAN
48 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Küçük Erkekler Hentbol müsabakalarında rekabet ve heyecan üst seviyedeydi. Puanlama usulü olarak oynanan müsabakalarda Gençlik Spor Kulübü büyük bir başarıya imza atarak namalup olarak birinci olurken, Akşemsettin İlköğretim Okulu Spor Kulübü ikinci, Merkez İlköğretim Okulu Spor Kulübü üçüncü, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Spor Kulübü dördüncü oldu
“ÜCRETSİZ YARARLANIN”
Şampiyon Gençlik Spor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriÖdül töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü İ. Haluk Karahan; “Müsabakalarda sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim” dedi.  Karahan, internet ve televizyon gibi iletişim araçlarının yanlış amaçlar için kullanıldığını, toplumu ve gençleri gerek ahlaki, gerekse sağlık yönünden olumsuz etkilendiğini, bunun yerine Gençlik Merkezlerimize gelerek hem etkinliklerden hem de gezilerden ücretsiz olarak yararlanabileceklerini belirtti.
EMEĞİ GEÇENLERİ ANDI
Karahan, “Müsabakalara katılan kulüplerimize, müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçen başta Hentbol İl Temsilcimize, hakem arkadaşlarımıza, antrenörlerimize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli ile müsabakalara katılan sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu