Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

Emniyetten Silah Operasyonu

Kırıkkale'de düzenlenen kaçak silah operasyonunda, 24 ruhsatsız tabanca, 2 AK-47 kalaşnikof tüfek, 2 uzun namlulu otomatik silah, 2 bin 80 mermi ve 280 bin lira ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de düzenlenen kaçak silah operasyonunda, 24 ruhsatsız tabanca, 2 AK-47 kalaşnikof tüfek, 2 uzun namlulu otomatik silah, 2 bin 80 mermi ve 280 bin lira ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, silah kaçakçılığı yaptığı iddia edilen kişilere yönelik 2 aylık teknik ve fiziki takibin ardından operasyon düzenledi.Polis ekipleri, Kırıkkale-Kayseri karayolu Hurdalık mevkisinde T.S’nin kullandığı otomobili durdurdu.Otomobilde yapılan aramada gizli bölmelere saklanmış, 22 tabanca, 2 uzun namlulu Thomson marka otomatik silah, 2 AK-47 kalaşnikof tüfek bulundu, sürücü T.S. gözaltına alındı.Zanlının Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki evinde yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca, 2 bin 80 mermi, para kasasında 280 bin lira ve senet bulundu.Söz konusu silahların Güneydoğu illerinden getirilerek Kırıkkale’de piyasaya sürülmek istendiği öğrenildi.

Emniyetten Silah Operasyonu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleriİl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok büyük bir operasyona imza attıklarını söyledi.Ekipleri yaptıkları başarılı operasyondan dolayı tebrik eden Çorumlu, emniyet olarak vatandaşların güvenliği için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x