Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemYaşam

KYK öğrencileri İsrail’i protesto etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne bağlı yurtlarda eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinlikte yurt ışıkları ile ‘Kudüs’ yazıldı. Daha önce Afrin için benzer etkinliği gerçekleştiren KYK, bu kez Kudüs zulmüne karşı tek ses oldu.

 

YAYINIZDAYIZ MESAJI

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan öğrenciler, İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırılarını yurt binalarındaki ışıklarla “Kudüs” yazarak protesto etti. Yaklaşık 650 bin gence ev sahipliği yapan KYK, kutsal topraklardaki İsrail zulmüne karşı sesini yükseltti. Tüm yurtlara “Kudüs Kırmızı Çizgimizdir!” yazılı pankartlar asan, gençlere Kudüs’le ilgili belgesel gösterimi ve 81 ilden 162 genci Kudüs ile buluşturan KYK, tüm Türkiye ve KKTC’deki yurt binalarının ışıklarıyla Kudüs yazdı. 14 Mart’ta ülke geneli ve KKTC’deki tüm yurt binalarının ışıklarıyla aynı anda AFRİN yazarak Zeytindalı Harekatına ve Mehmetçiğe destek veren KYK, aralarında Kırıkkale yurtlarının da bulunduğu yurtlarda aynı anda KUDÜS’ün ebediyen İslam’a ait olduğu haykırıldı. Twitter’da #KYKZulmeLanetKudüseDestek etiketi ile paylaşımlar yapılan etkinlik kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kırıkkale’de de Ümmü Hatun Yurdunda etkinliğe eş zamanlı olarak katılım sağlandı. Öğrenciler de etkinliğe büyük destek vererek Kudüs’e ‘Yanınızdayız’ mesajı gönderdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x