Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

En İyi Denizli Mali Müşavir

Mali müşavir devlet tarafından yetkilendirilen ve gerçek ya da tüzel kişiler ile birlikte kurumların hesaplarını düzenleyen, finansal yapılarını analiz eden kişilerdir.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mali müşavir devlet tarafından yetkilendirilen ve gerçek ya da tüzel kişiler ile birlikte kurumların hesaplarını düzenleyen, finansal yapılarını analiz eden kişilerdir. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan ve belirli sınavlar sonucunda Mali Müşavirlik unvanını kazanan her bir müşavir kendisine bağlı olarak çalışan firmaların mevzuata uygun bir şekilde çalışmasını sağlamaktadır.

Denizli ilinde faaliyet gösteren ticari işletmeler için Osman Erdemir tarafından Mali Müşavirlik hizmeti sunulmaktadır. Bu alanda oldukça güçlü ve köklü bir deneyime sahip olan Osman Erdemir muhasebe, denetleme ve danışmanlık alanlarında hizmet vermek. Her bir firma için hayati önem taşıyan Mali Müşavirlik hizmeti sorumluluk ve titizlik gerektiren bir süreçtir. Aynı zamanda bu alanda sahip olunan bilgi birikimi ve deneyim çok önemli bir artıdır. Bu nedenle Osman Erdemir Denizli’nin en iyi mali müşavirlerinden birisi olarak tanınmaktadır.

Denizli’nin yeni dönem Muhasebeciler Odası başkan adayı

Osman Erdemir bugüne kadar yürütmüş olduğu başarılı Mali Müşavirlik görevinin ardından kendisine yeni dönemde Denizli Muhasebeciler Odası başkan adayı olarak açıklamıştır. Mali Müşavirlik görevinde edinmiş olduğu deneyim ile birlikte sektörü ve bölgeyi çok iyi tanıyor olması onun Muhasebeciler Odası başkanlık görevine layıkı ile yerine getireceğinin en önemli göstergelerinden birisidir.

Osman Erdemir ve onunla birlikte çalışan mali müşavirler hizmet verdikleri tüm firmaların faydasına olan başarılı çalışmaları ile ön plana çıkmaktadır.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x