Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

En Sağlıklı Yem Katkı Maddeleri

Adından da anlaşılacağı üzere yem katkı maddeleri, ek gıda takviyesi içeren besinlerdir. Özellikle hayvancılık sektöründe canlıların daha verimli ve sağlıklı yetişebilmesi için ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer almaktadır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

En Sağlıklı Yem Katkı Maddeleri

Adından da anlaşılacağı üzere yem katkı maddeleri, ek gıda takviyesi içeren besinlerdir. Özellikle hayvancılık sektöründe canlıların daha verimli ve sağlıklı yetişebilmesi için ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer almaktadır. Bu ihtiyacı en iyi şekilde karşılayan firmalardan biri de Doğuş Yem Katkı firmasıdır. En doğal ürünleriyle birlikte kümes ve ahır hayvanlarının ek gıda takviyesini başarıyla karşılamaktadır. Üstelik firmanın bünyesinde yem premiks ürünleri de bulunmaktadır.

Ülkemizde gelişmiş olan mevut tarım ve hayvancılık sektöründe daha da verimli olabilmemiz için yem katkı maddeleri gerekmektedir. Bu süreçte alanında deneyimli ve başarısını kanıtlamış olan firmadan ürün teminatı yapmak önemlidir. Bu sayede koyun, keçi ve inek gibi hayvanlarınızın besinlerine takviyede bulunabilirsiniz. Dilerseniz vitamin takviyesi sağlayan ürünler de bulunmaktadır.

Doğuş Katkı Firması Ürünleri

Firmanın bünyesinde bulundurduğu ürünlerin hepsi tamamen verimliliği hedeflemek üzerinedir. Bu bağlamda sadece canlıların gelişimlerini değil aynı zamanda üremelerini de arttırabilirsiniz. Vitamin ve mineral desteği olan fermantasyonlu ürünlerin yanı sıra inek kızgınlık tozu da satılmaktadır. Böylece yeterli dozda besin takviyesi gerçekleştirdiğinizde ineklerinizin üremelerini de hızlandırabilirsiniz.

Aşağıda sizlere maddeler halinde firmanın satışını gerçekleştirdiği yem premiks ürünlerinden bazılarını sıraladık. Belirttiğimiz ürünler ve çok daha fazlasına Doğuş Yem Katkı firmanın web sitesinden ulaşabilirsiniz. Dilerseniz direkt site üzerinden ürün siparişi oluşturmanız da mümkündür.

  • Magnesie calsine
  • Rumensit powder
  • Max min liquid; mineral
  • Alpa tox

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x