Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Demirhan Sattımız Fiyata Ürün Alamıyoruz

Kırıkkale Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası Başkan Adayı Gökhan Demirhan, fiyat artışı nedeniyle esnafın sattığı fiyattan yerine ürün koyamadığını dikkat çekerek uyarıda bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası Başkan Adayı Gökhan Demirhan, fiyat artışı nedeniyle esnafın sattığı fiyattan yerine ürün koyamadığını dikkat çekerek uyarıda bulundu.

KAPANMAYAN VERESİYE DEFTERİ

Başkan adayı Demirhan, fiyat artışlarının vatandaş kadar küçük esnafıda sıkıntıya düşürdüğünü belirterek ‘Pandemi süreci başladığı günden itibaren acı zulüm dükkanlarımızı bir şekilde çeviriyoruz ancak kapatamadıgımız veresiye defterimiz ve büyük ölçüde gelen ürün zamlarından sonra, veresiye sattgımız ürünü o fiyata tekrar raflarımıza koyamıyoruz. Bu durum böyle gitmeye devam ederse bizlerdende muhtaç duruma düşecek esnaflarımız mevcut maalesef. Esnafımıza uyarımız;  alım satım yaptığı üründen azda olsa kazandığı kârın zam farkına gitmemesi için tedarikçi firmalarından günlük fiyat istemeleri yönündedir. 11 lirayı geçen döviz kuru, yükselen hammadde ve üretim maliyetleri  daha sert zamların geleceğinin bize habercisidir. Bu sebepten ötürü hem vatandaşımız hem esnafımız tedarikini artırmalıdır. İnşallah bu kötü günler el birliği ile geçecek, ülkemiz ve milletimiz adına güzel şeyler olacaktır.  En azından duamız da ümidimiz de bu yöndedir’ ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x