Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Delice

Özdem Ödüle Doymuyor

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, gençlere yönelik çalışmaları nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül aldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, gençlere yönelik çalışmaları nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül aldı.

DELİCE’YE SELAM GÖNDERDİ

AK Parti tarafından Ankara’da 81 İl teşkilatı ve belediyelerin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Tam Sana Göre’ temalı gençlik kampında Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem gençlere yönelik gerçekleştirdiği faaliyetler dolayısıyla ödül aldı. Kırıkkale’den sadece Delice Belediyesi’nin almaya hak kazandığı ödül, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan tarafından verildi. Özdem, AK Parti belediyeciliğinde gençlere yönelik yapılan sanat ve yayıncılık, eğitim ve spor faaliyetleri dalında ödüle layık görüldü. Özdem’i tebrik eden ve ödülünü veren Erdoğan, Delice’ye selam gönderirken, Özdem’in Türkiye birinciliğinin tesadüf olmadığını ifade etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x