Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Engeller Sevgi İle Aşılır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi engelli çocukları ve ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kızılay her hafta düzenli olarak engelli çocukları ve ailelerini ziyaret ederek çocuklarımızın ve ailelerin umudu oluyor. Yapılan ziyaretlerle ile ilgili açıklama yapan Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler “Kızılay olarak engelli çocuklarımıza ve ailelerine ziyaretlerimiz devam ediyor. Biliyoruz ki engeller sevgi ile aşılır.

Onları önemsiyoruz dertlerine, sıkıntılarına çare olabilmek için birebir evlerine giderek düzenli olarak ilgileniyoruz. Yaptığımız ziyaretlerle engelli çocukların ve ailelerinin sorunlarını, problemlerini önerilerini çözümlerini ve bizden beklentilerini de öğrenmeye çalışıyoruz ve Engelli ve aileleriyle ilgili gelecekteki faaliyetlere ön bilgi alıyoruz.

Ziyaretler sırasında bizler çok mutlu ve sıcak kanlı karşılayan ailelerimiz ziyaretlerimizden çok memnun kalıyorlar. Özellikle engelli kardeşlerimizin sosyo-ekonomik, psikolojik ve yaşam şartlarının iyileştirilmesi konusunda gerekli bütün adımları atacağız.  Engelli çocuklarımızın evlerine birebir yaptığımız ziyaretlerimizde oldukça sıcak karşılandık.

Her gittiğimiz aile ziyaretlerimizde engellilere her alanda daha fazla nasıl yardımcı olabiliriz? Sorusunun yanıtını aradık. Her gittiğimiz evlerde ailelerin güler yüzlülüğü, sıcakkanlılığı bizleri de sevindirdi. Engelli çocuklarımızın eksikliklerinin giderilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu