Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Erken Seçim Hiç Bu Kadar Yakın Olmamıştı

İnternet medya temsilcilerinin bu hafta ki konuğu CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ve CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ oldu. Sohbet gündemi, siyaset ve Kırıkkale olan görüşme de Önal, ülkenin erken seçime hiç bu kadar yakın olmadığına dikkat çekti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

HALK ŞİKAYETÇİ
Süvariler Binicilik Kulübü’nde gerçekleşen buluşmada Önal ve Bozdağ ülke gündemi ve Kırıkkale üzerine görüşlerini dile getirdiler. Milletvekili Önal, sürekli halkın içinde olduklarını köy- kent gezdiklerini belirterek ‘Halk şikayetçi. Eskiden iktidar korkusuyla konuşmayan, ziyaret ettiğimiz de uzak duran insanlar bugün sorunlarını bizimle paylaşıyorlar. İktidara güven kalmamış.’ ifadelerini kullandı.

EN KÖTÜ GÜNLERİ YAŞIYORUZ
Ülkenin erken bir seçime hiç bu kadar yakın olmadığını işaret eden Önal ‘Şartlar erken seçimi gösteriyor. Açıkcası bu yılın sonuna doğru bir erken seçim bekliyorum. Ekonomik olarak da siyasi olarak da tarihin en kötü günlerini yaşıyoruz. Küçük esnaf iktidar tarafından kendi kaderine bırakılmış durumda. Her gün gıda ürünlerine yeni bir zam geliyor. Alım gücü iyice düştü. Gerçek gündem ekonomik sıkıntı. Ne yazık ki hükümet halkı gerçek gündemden uzak tutmaya çalışıyor’ dedi.

Erken Seçim Hiç Bu Kadar Yakın Olmamıştı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriAhmet Önal Adayım
Bu dönem de adaylık düşüncesi olduğunu dile getiren Önal ‘Halkın içindeyiz. Büroma gelenlerin önemli bir kesimi farklı partilerden. CHP her kesimin ortak buluşma noktası haline geldi. Bunu görüyoruz. Millet ittifakı daha da güçlenerek devam edecek.’ şeklinde konuştu. İl Başkanı Bozdağ’da yerel yönetimlerin şehirden ve şehrin sorunlarından kopuk bir siyaset anlayışı yürüttüğünü belirterek ‘ Yerel yönetim ne yazık ki kendi gelecekleri ile ilgileniyorlar. Şehir de esnaf, emekli, çalışan, çiftçi hepsi sıkıntılı. Bu sıkıntıyı yerel yönetimler görmüyor’ açıklamasında bulundu. Önal ve Bozdağ’la gerçekleşen buluşmaya; Yenigün Gazetesi, Öz Fm Radyosu ve Haber 71 İnternet Sitesi İmtiyaz Sahibi Cihat Mencet, Ayrıntı Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Ünal, Genel Yayın Yönetmeni Ömer Kıvanç, Haberkale İmtiyaz Sahibi Murat Tanır, Kanal Siyaset İmtiyaz Sahibi İbrahim Yaman, Sabah Gazetesi Temsilcisi Hakan Gökkaya, Kırıkkale Kuşu Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Murat Bulut katıldı. İnternet medya temsilcileri programlarının önümüzde ki haftalarda devam edeceğini kaydettiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x