Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Çocuk Evi sakinleri şehit ailelerini ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Çocuk Evleri Müdürü Mustafa Sağlam, çocuk evleri sakinleri Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti.

Şehit ve Gaziler Albümü verildi

Düzenlenen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkan Yardımcısı Yusuf Baran, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verirken dernekte sergilen şehit ve gazi resimlerini çocuklara gösterdi. Misafirlere Kırıkkale Şehit ve Gazileri Albümü hediye etti.

“Sizlerden ışık alacaklar”

Kendilerine karşı gösterilen misafirhane yaklaşımlarından dolayı dernek yönetimine ve üyelerine teşekkür eden Çocuk Evleri Müdürü Mustafa Sağlam “Çocuk Evleri’nde kalmakta olan çocuklarımızla beraber böyle manevi bir ortamda olmak bizleri son derece memnun etmiştir. Başkanımızın milli duygularını çocuklarla paylaşması, geleceğimizi kuracak çocukların bu kutlu ve manevi yerden ve sizlerden ışık alacağı, yol göstereceği, vatan ve millet sevgisinin pekişeceği düşüncesi ile bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu