Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

Çocuklar annesiz kalmasın

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de bulunan 9 yerel gazetenin öncülük ettiği  ‘Çocuklar Annesiz Kalmasın’ mobil Mamografi gezici aracı kampanyasına destek artarak devam ediyor. Kampanyaya 5 ayrı işadamı daha destek verdi.

PARLAK’TAN 7 BİN 500 TL
Ayrıntı, Bayrak, Gerçek, Haber71, Manşet, İl, Pusula, Sözcü ve Tercümen Gazetelerin Kırıkkale’de başlatmış olduğu gezici Mamografi aracı kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Şuana kadar 70 bin TL’ye yakın bağışta bulunan kampanyaya 5 ayrı işadamından daha destek geldi. Kampanyanın yerinde olduğunu söyleyen Mega Mühendislik işletmecisi Kazım Parlak kampanyaya 7 bin 500 TL bağışta bulunarak destek verdi.

ÖRNEK BİR KAMPANYA
Kampanya’ya İşadamları Ekrem Özaydın, Regaip Kurtoğlu, Canpolat Pehlivanlı ve Ahmet Varlı’da biner TL destekte bulundu. Yerel basını toplum yararına bir kampanyayı başlattıkları için tebrik eden işadamları “Örnek olacak bir kampanya başlattınız. Çorbada bizimde tuzumuz olsun istedik. Bu tür çalışmaların devamını diliyor kampanya içerisinde yer alan gazetelerimizi tebrik ediyoruz” ifadesini kullandılar.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu