Sağlık

HASTANEDEN ÖRNEK BİR UYGULAMA

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde çocuklardaki hastane korkusunu yenmelerini sağlayacak örnek bir çalışma gerçekleştirildi. Yapılan çalışma çerçevesinde çocuk polikliniği duvarları çeşitli resimlerle süslendi.

HABER: YELİZ ERDEM

HASTANEDEN ÖRNEK BİR UYGULAMA - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
HASTANEDEN ÖRNEK BİR UYGULAMA – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

HASTANE KORKULARINI YENECEKLER

Yüksek İhtisas Hastanesi Çocuk Polikliniği ve Serviste çocuk hastaların hastaneye geldiklerinde yaşadığı korku ve tedirginliği yenmeleri, stres ve endişe yaratan hastane ortamında daha neşeli, renkli ve mutlu sağlık hizmeti almalarını sağlamak için, hastanedeki çocuk polikliniği ve servis duvar resimleri ile süslendi. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak “Çocuklarımızın hem beden hem ruh sağlıklarının iyi olması, zihinsel gelişimlerinin iyi gitmesi çok önemli. O yüzden biz hekimler onların sağlıklı ve mutlu olmaları ve hastane korkularını yenmeleri için çalışmalarda bulunmaktayız” dedi. Başhekim Albayrak, poliklinik ve servisi ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yakından inceledi, emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu