Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Dernek başkanları Keskin’de buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Dernek başkanları Keskin’de buluştu

Ankara’da faaliyet gösteren 24 ilin dernek başkanı, Keskin ilçesini ziyaret etti.

 

24 İLİN BAŞKANLARI

Ankara Kırıkkaleliler Dernek Başkanı Abdullah Polat’ın düzenlediği toplantıya, Ankara’da faaliyet gösteren 24 ilin dernek başkanları ve üyeleri katıldı. Hacı Taşan Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Keskin’in kültür varlıkları açısından çok önemli olduğunu söyledi.

 

RESTORASYON SÜRÜYOR

İlçenin gezilecek çok yeri olduğunu vurgulayan Kaymakam Köken, “Kralların ressamı Rahmi Pehlivanlı’nın müzesinin de restorasyon çalışmalarının sürüyor. Bittiği zaman çok güzel olacak. Haydar Dede türbesi, Kurtuluş Savaşı Fişek Fabrikası gezilecek yerlerden bir kaçı sadece. Sulu mağaramız da kesinlikle görülmesi ve tanıtılması gerekiyor. Bütün vatandaşlarımızı Keskin’e davet ediyorum.” diye konuştu. Polat ise, Kırıkkale’nin en eski tarihi yapıya sahip yerinin Keskin ilçesi olduğunu ifade etti. Program, Hacı Taşan’ın yeğenleri tarafından Keskin yöresine ve Neşet Ertaş’a ait türkülerin seslendirilmesiyle son buldu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x