Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkale

Kırıkkale’de destek alan derneklerin projeleri imzalandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, İçişleri Bakanlığı bütçesinden proje karşılığı yardım almaya hak kazanan derneklerin protokollerini imzaladı.

ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİLECEK

İçişleri Bakanlığı tarafından Kırıkkale’de desteklenmeye hak kazanan 4 dernek için gerekli protokoller yapıldı. Derneklerin sağlayacağı farkındalık ve sosyal projeleriyle birlikte Kırıkkale’de önemli çalışmalar yapılacak. Yapılacak olan bu çalışmalar Kırıkkale’nin her alanına etki ederek sosyal, kültürel ve eğitim amaçlı faaliyetler gerçekleştirilecek.

KIRIKKALE’YE HAYIRLI OLSUN

Dört dernek tarafından sosyal ve kültürel alanda hazırlanan dört projenin protokollerini imzalayan Vali Mehmet Makas, projelerin Kırıkkale’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.
Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen imza törenine Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Servet Fırat ve dernek başkanları katıldı.
Haber: Yeliz Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu