Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Emniyet Müdürlüğü Büyük Başarılara İmza Atıyor

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Günter Şenses'in başkanlığında yapılan çalışmalar ve operasyonlarla birlikte şehirde suç oranları günden güne kan kaybetmeye devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Günter Şenses’in başkanlığında yapılan çalışmalar ve operasyonlarla birlikte şehirde suç oranları günden güne kan kaybetmeye devam ediyor.

HUZURLU ŞEHİR

Şehirle bütünleşen Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Günter Şenses ve ekibinin koordinasyonuyla birlikte emniyet güçleri hergün başarısına başarı katıyor. Çalışmalar sayesinde şehirde hırsızlık durma noktasına geldi. En ufak ayrıntıyı dahi gözden kaçırmayan emniyet güçleri, hırsızlara göz açtırmıyorlar. Teknolojiyi en iyi şekilde kullanan Emniyet Teşkilatı, başarılarına yenilerini ekliyorlar. Gece gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam eden emniyet güçleri, sokakları adeta karış karış tarıyorlar. Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Günter Şenses ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar, emniyettin çalışmalarının takdire şayan olduğunu söylediler. Emniyet güçlerini her zaman yanlarında olduğunu gördüklerini ifade eden vatandaşlar, emniyet gece bekçisiyle, gündüz polisiyle sokakların huzurunu koruduğunu belirtiyorlar.

 

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Başta gençlerimizin ve çağımızın baş belası uyuşturucu İl Emniyet Müdürü Şenses ve ekibinin sayesinde Kırıkkale’de unutulur duruma geldi.  Çalışmalar sayesinde uyuşturucuya Kırıkkale’de kendine yer bulamıyor. Uyuşturucu konusunda çok hassas olan Emniyet Güçleri, adeta şehirde kuş uçturmuyor. Satıcılara ve kullanıcılara karşı operasyon üstüne operasyon yapan emniyet, gençlerin karanlığa gömülmemesi için var güçleriyle çalışıyorlar. “Genci olmayanın geleceği olmaz” sözünden hareket eden Emniyet Güçlerine karşı gençlerimizde alkışa karşılık veriyor. Şehir ve geleceği için bütün imkanlarını seferber eden Emniyet, şehrin huzuru için çalışıyor.

 

HOŞGÖRÜYLE YAKLAŞIYORLAR

Vatandaşın mutluluğunu ve huzurunu düşünen Emniyet Teşkilatı, Pandemide de biz buradayız diyerek vatandaşın yanında olduğunu birkez daha gösteriyorlar. Pandemide kurallara uymayanlara karşı kanunlar çerçevesinde gereken işlemleri yaparak, herkese eşit seviyede olduğunu gösteriyorlar. Her zaman vatandaşla birlikte olan polis, vatandaşların istek ve temennilerini ellerinden geldiğince yerine getirmek için imkanlar oluşturmanın gayreti içinde oluyorlar.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x