Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Bahşılı

Meclis toplantısı halka açık yapıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı Belediyesi’nin temmuz ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin başkanlığında halka açık yapıldı.

 

GÜNDEMDEKİ MADDELER GÖRÜŞÜLDÜ

Bahşılı Belediyesi’nin temmuz ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin başkanlığında halka açık yapıldı. Belediyede düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Tekin, vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi vermek istediklerini söyledi. Su probleminin bir kısmını çözdüklerini belirten Tekin, şöyle konuştu:  “Yol tamiratları ve 310 su patlağı tamiratı yaptık. Çürüyen su hattı için İller Bankası ile görüşmeler yaptık ve devam ediyoruz. Saatlerin bakımları artık servislere para vererek değil, eğitim verdiğimiz personel tarafından ücretsiz gerçekleşecek.

 

YİNE BİR İLKE İMZA ATTI

Şeffaf belediyecilik anlayışı ile belediyemizi yönetiyoruz ve herkese eşit mesafedeyiz. Tüm halkımızın emrindeyiz. Belediye meclisi ve encümen üyelerinin çalışma ofisi yoktu. Mevcut kullandığımız başkan odasını meclis üyelerine tahsis ettik. Halkımızla istedikleri zaman rahatça istişare edip sıkıntılarını gidermek için şu ana kadar hiç yapılmayan bir işlemi gerçekleştirdik.” Toplantıda komisyon raporları ele alındı, gündemdeki 8 madde görüşüldü. Meclis toplantısı ilk kez halka açık yapılırken, Başkan Tekin’de yine bir ilke imza atmış oldu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x