Manşet

Genç muhtar adayı saha çalışmalarına devam ediyor

Kırıkkale’mizin en genç muhtar adaylarından, Karşıyaka mahallesi genç muhtar adayı Yahya Pekdoğan, Pazar esnafını gezerek hayırlı işler diledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’mizin en genç muhtar adaylarından, Karşıyaka mahallesi genç muhtar adayı Yahya Pekdoğan, Pazar esnafını gezerek hayırlı işler diledi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimine sayılı bir süre kala, adaylar saha çalışmalarını hızlandırdı. Bu adaylardan bir tanesi de Kırıkkale’nin Karşıyaka Mahallesi Muhtar Adayı Yahya Pekdoğan oldu. Genç muhtar adayı Pekdoğan, gençliğinin verdiği dinamizm ve heyecanla birlikte güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Karşıyaka Mahallesi’ni karış karış gezen, çalınmadık kapı, eli sıkılmadık esnaf bırakmayan Yahya Pekdoğan, Karşıyaka Mahallesi sakinlerinin gönlüne girmeyi başardı.

SİZLERİN HİZMETKARI OLMAYA TALİBİM
Genç muhtar adayı Pekdoğan yaptığı ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Mahallemizde kurulan 2. El eşya ürünlerinin satıldığı Pazar esnafına hayırlı işler diledim. Görevimin aşığı, sizlerin hizmetkarı olmaya talibim” dedi.
34e38e97-6ac5-4e50-be7f-fd378eb0b389.jpg

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x