Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Sempozyum Heyetinden Rektör Aslan’a Ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan II. Uluslararası İslam Medeniyetinde Birlikte Yaşama Tecrübesi Sempozyumu’na katılmak üzere şehrimize gelen Azerbaycan Din İşleri Komitesi Bakan Yardımcısı Dr. Seyyad Salahlı ve diğer konuklar, Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan’ı makamında ziyaret etti.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Ziyarete, Azerbaycan İlahiyat Enstitüsü Rektörü Doç. Dr. Akil Şirinov ve Yardımcısı Doç. Dr. Mirniyaz Mursalov, Manevi Değerlerin Tebliği Fondu Başkanı Dr. Mehman Ismayılov ve Yardımcısı Hatem Gülmemmedov ile Fond Baş Danışmanı Aynur Süleymanlı, Endonezya Sunan Kalijaga Yogyakarta İslam Üniversitesi’nden Prof. Dr. Moh. Pribadi, Doç. Dr. Jarot Wahyudi ve Doç. Dr. Witrani İndra ve Azerbaycan İlahiyat Enstitüsü Dış İlişkiler Baş Uzmanı Şahin Elesgerov katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mevlüt Erten, Prof. Dr. Şahin Ahmetoğlu ve Doç. Dr. Mesut Cevher de ziyarette hazır bulundu.

Üniversite olarak II. Uluslararası İslam Medeniyetinde Birlikte Yaşama Tecrübesi Sempozyumu’na ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Rektör Aslan, misafirleriyle sohbet ederek ortak yapılabilecek çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret, günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu