GündemKırıkkaleManşet

Vural ailesinin mutlu günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin ve Ankara’nın tanınmış İş Adamlarından Hacı Vural’ın Kızı Naciye ile İzmir’in tanınmış ailelerinden Kocabıyık Ailelerinin oğlu Orçun Ankara Sheraton Hotelinde düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde, genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okundu.
 
ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI
Kırıkkaleli İş Adamı Hacı Vural’ın kızı Vural-Han Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural’ın kardeşi Naciye Ankara Sheraton Hotelinde düzenlenen muhteşem düğün ile dünya evine girdi.  Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Vural ve Kocabıyık aileleri konuklarını kapıda karşıladı düğün törenine genç çiftlerin yakınları yalnız bırakmadılar.
 
DOYASIYA EĞLENDİLER
Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Vural ve Kocabıyık aileleri yalnız bırakmazken, davetliler müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi. Gecede tanınmış ses sanatçıları Safiye Soyman, Faik Öztürk, Selahattin Alpay, Kırıkkale Ustalar topluluğu ile saz ve sesleri ile geceye damga vurdu.
 
ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR
Düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden İş Adamı Hacı Vural son derece mutlu olduğunu, Kızı Naciye ile Damadı Orçun’a ömür boyu mutluluklar diledi. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler.  Bizde Haber71 Gazetesi olarak genç çiftte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
 
 
Vural ailesinin mutlu günü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu