Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Yenimahalle’de Ahmet Önal’a Sevgi Seli

CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal seçim gezileri kapsamında gittiği mahallelerde sevgi gösterileri ile karşılanıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal seçim gezileri kapsamında gittiği mahallelerde sevgi gösterileri ile karşılandı.

Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte, seçim çalışmalarına hız veren CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal’ı Yenimahalle sakinleri bağırlarına bastılar. Her gittiği mahallede vatandaşın sevgi seliyle karşılaşan Önal, vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Plevne caddesi üzerinde miting havasında gerçekleştirdiği konuşmada Önal, projelerinden bahsederken, her mahalleye eşit şekilde hizmet götüreceğini ve Kırıkkale için gece gündüz demeden çalışacağını belirtti.

Yenimahalle sakinleri, Ahmet Önal’ı büyük bir sevgi ve coşkuyla karşıladı. Önal, hemşehrilerinin sıcak ilgisiyle karşılanırken, etkinlik boyunca büyüklerin dualarından ve gençlerin enerjisinden güç aldı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ahmet ÖNAL (@onalahmet71)’in paylaştığı bir gönderi

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x