Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Verdiğiniz Sözleri Tutun

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, Kırıkkale'de su patlakları ile ilgili yerinde inceleme yaparak; "Maalesef Kırıkkale'mizde musluktan akıtılamayan su caddelerde sokaklarda boşa akıyor" dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, Kırıkkale’de su patlakları ile ilgili yerinde inceleme yaparak; “Maalesef Kırıkkale’mizde musluktan akıtılamayan su caddelerde sokaklarda boşa akıyor” dedi.

SU PATLAKLARINA YETİŞEMİYORUZ

CHP’li Önal inceleme sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bugün Sanayi Mahallesi 1476. Sokaktayız. Sorun yine kronikleşen su patlakları. Günlerdir şebeke suyu sokağa, caddeye akıyor. Vatandaşlarımız birçok kez Belediye yetkililerini arayarak sorunu şikayet etmiş. Ancak belediye yetkililerinden aldıkları cevap şu şekilde ”Şehrin her yerinde su patlakları var yetişemiyoruz.” oluyormuş.

KESİNTİLER MAĞDUR EDİYOR

“Bugün Sanayi Mahallesi, daha önce Yaylacık, Çalılıöz, Kaletepe, Yenimahalle ve diğer mahallelerimizde su kesintileri vatandaşımızı mağdur ediyor. Boşa akan su hem vatandaşımızın bahçesine, evine zarar veriyor hem de vatandaşlarımıza fatura ediliyor. Oluşan su birikintileri elektrik direkleri ve trafoların etrafını kaplamış durumda. Buralarda çocuklarımız oyun oynuyor. Allah göstermesin bir elektrik kaçağı telafisi mümkün olmayan can ve mal kayıplarına yol açabilir. Acilen önlem alınması gerekiyor”

ALTYAPIYA BÜTÇE AYIRIN

Maalesef Kırıkkale’mizde musluktan akıtılamayan su caddelerde sokaklarda boşa akıyor. Problemi çözmesi gerekenler her zaman olduğu gibi yine ortalıkta yok. Kırıkkale’miz bunu haketmiyor. Buradan Kırıkkale Belediyesi yetkililerine sesleniyoruz. Bir an önce altyapıya bütçe ayırın. Mahallelere çıkın ve vatandaşın isyanını görün. Verdiğiniz sözleri tutun” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x