Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Yusuf Bostancı Güven Tazeledi

Kırıkkale Kırmızı Et Üreticileri Birliği Olağan Genel Kenti toplantısı geçtiğimiz hafta Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapıldı. Yapılan kurul sonunda Başkan Yusuf Bostancı, güven tazeledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Kırmızı Et Üreticileri Birliği Olağan Genel Kurul toplantısı geçtiğimiz hafta Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapıldı. Yapılan kurul sonunda Başkan Yusuf Bostancı, güven tazeledi.

YÖNETİMDE BULUNANLAR

Genel kurul toplantısına katılma hakkına haiz 505 orktan 58 ortağın hazirun listesini imzalanmasıyla  toplantıya başlandı. Gündem gereği açılış ve yoklamasından sonra Divan heyeti seçimine geçildi. Divan Başkanlığına Cemal Karakoç, Başkan vekilliğine Ufuk Karabay, Katip üyeliğe Alper Pamuk  ve Halim Bulut oybirliği ile seçildi. Gündemdeki maddeler sırasıyla usulüne uygun olarak görüşüldü.  Gündem gereği Yönetim Kurulu Denetim Kurulu ve Üst Birlik Temsilcileri seçimi yapılmış olup, verilen önerge ile açık oylama şeklinde yapılan seçimde; yönetım kurulu asil Bostancı Tavukçuluk Hay inş. Gd. Nak. Tic. ve San.Lmt. Şrkt. Yusuf Bostancı, Taşoğlu Gıda.Inş.Tic.Lmt.Şrkt.  Hasan Taşaoğlu, 3-Halil Tokay, Ankara Yem A.Ş. Nurettin Aydın, Lütfi Akyüz,  yedek Kadir Canatan, Seyfettin Bozbal, Mesut Zöngür, Serkan Özdoğan, Akın Özlük oldu.  Denetim Kurulu aslı, Necati Bildik,  Arif Coşkun, Mustafa Gürün yedek Kadir Berk, Yalçın Tokay, Yusuf Gitigelmez geldi. Üst Birlik temsilcileri Yusuf Bostancı, dört yıllığına yeniden seçildi. Toplantı Kanun ve Ana sözleşme hükümlerine uygun olarak yapıldı.

BESİCİ ZOR DURUMDA

Yapılan toplantıda konuşan Kırıkkale Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Yusuf Bostancı, besicilerin zor durumda olduğunu ifade ederek, “Yem fiyatları geçmiş seneye ile bu sene arasında iki kat arttı. Besici ise etini yaklaşık 2 yıldır aynı fiyattan kestiriyor. Besici arkadaşlarımız yavaş yavaş mesleği bırakmaya başladı. Yem fiyatlarındaki artış, kuraklık tehdidi ve ekonomik krizle birlikte iyice zor duruma düşen hayvancılık sektöründeki sorunlar Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla daha da belirgin hale geldi.  Maliyetleri her geçen yıl artan ama buna karşın kâr diye bir şey kalmadı. Besicilik can çekişiyor.”dedi

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x