Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür SanatManşetYahşihan

Ezgi’nin Günlüğü’nden unutulmaz akşam

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan’ın Yenişehir Mahallesi Yurtkur Caddesi üzerinde yeni açılan ACAPULCQ Cafe’de konser veren Ezgi’nin Günlüğü grubu izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Yaklaşık bin kişinin izlediği konserde ACAPULCQ Cafe ilk büyük organizasyonunu yaparak, farkını ortaya koydu.

3 SAAT SÜRDÜEzgi’nin Günlüğü’nden unutulmaz akşam - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Türkiye’de onlarca şehirde konserler veren Ezgi’nin Günlüğü, bu kez Kırıkkale’de konser verdi. Organizasyonunu ACAPULCQ Cafe’nin üstlendiği konserde Ezgi’nin Günlüğü, Kırıkkale Üniversitesi’nde ki sevenleriyle ilk defa bir araya geldi. Konserde salonu dolduran izleyiciler, yaklaşık 3 saat süren konserde duygusal anlar yaşandı. Eski ve yeni şarkılarıyla izleyicilerin karşısına çıkan grup üyeleri; Eylem Atmaca, Murat Kurt, Cafer İşleyen, Nadir Göktürk, Erkan Gürer ve Cem Gezginti, sevilen şarkılarını seslendirdi. Şarkılara izleyicilerin de eşlik etmesi dikkat çekti.

KEYİFLİ BİR AKŞAM YAŞATTILAREzgi’nin Günlüğü’nden unutulmaz akşam - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Nazım Hikmet, Orhan Veli, Mevlana hatta Shakespeare gibi Türk ve Dünya şiirlerinin sözlerini notalara döküp, şairlerin verdiği duyguları daha etkili hale getirerek seslendiren Ezgi’nin Günlüğü adlı grup sahnedeki performansları ile üniversiteli gençlere keyifli bir akşam yaşattı. Vokalde Eylem Atmaca’nın büyülü sesine eşlik eden; gitarist Murat Kurt ise üniversiteli genç hayranlarıyla zaman zaman sahnede oynayarak hayranlarına unutamayacakları bir müzik dinletisi sundu.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Birbirinden güzel parçalarını hayranları ile birlikte tek bir ağızdan söyleyen grup üyeleri Kırıkkale’de olmaktan duydukları mutluluğu ifade ettiler. Salonu dolduran kalabalığa unutulmaz bir gece yaşatan Ezgi’nin Günlüğü, konser sonunda hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. ACAPULCQ Cafe İşletme Sahibi Özkan Erbakan konsere ilgi gösteren tüm Kırıkkalelilere ve üniversite öğrencilerine teşekkür etti. İşletme Müdürü Baturhan Çetin ise bu gibi büyük organizasyonların devam edeceğini söyledi.

Başa dön tuşu