Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür SanatManşetYaşam

Elvin Gelinlik 2014 kreasyonunu görücüye sundu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Düğün sezonun yaklaşması ile birlikte düğün yapacakların en önemli ihtiyaçlarından biride gelinlik. Birbirinden farklı ve ilgi çekici gelinlikler de vitrinlerdeki yerini aldı. Kırıkkale’nin ulusal mecrada en büyük temsilcilerinden Elvin Gelinlik, yine bu yıl da vazgeçilmezler arasında. Kırıkkale’nin dışında da sipariş alan ve ulusal marka haline gelen Elvin Gelinlik, 2014 yeni kreasyonunu görücüye sundu.

2014 MART SONU KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN

Kırıkkale’de 2014 yılına bomba gibi giren Elvin Gelinlik, her gelir seviyesine göre gelinlik dikmenin gurunu yaşıyor. Geçtiğimiz yıl sezon bitimi kış aylarında oldukça yoğun tempoda çalışan ve 2014 yaz sezonuna bayii ve mağaza hazırlıklarını tamamlayan Elvin Gelinlik, hem kalite hem de uygun fiyat imkanları ile yine bu yılın gözdesi olacak. Gelinlik modelleri ve fiyatları ilgili Haber71’e değerlendirmelerde bulunan sektörün önde gelen ismi Elvin Gelinlik İşletme Sahibi Hakan Görgel, gelinlik modelinin kadının beğenisi ile erkeğin cüzdanı arasında gidip geldiğini söyledi. Ramazan ayının yaz ortasına denk gelmesiyle birlikte 2014 Mart ayı sonu kampanyası yaptıklarını belirten Görgel, 2014 yeni gelinlik kreasyonlarını görücüye sunduklarını söyledi. Kampanya kapsamında hediyeler de verdiklerini kaydeden Görgel, tamamen müşteri memnuniyeti üzerine çalıştıklarını ifade etti.

BU YIL PRENSES MODA

Gelinlik üzerine çığır açtıklarını ve bunu da katıldıkları fuarlarla ispatladıklarını ifade eden Görgel, 2014 İzmir Fuarından sonra şehir dışından oldukça fazla talep aldıklarını söyledi. Bayii ve mağaza hazırlıklarını da tamamladıklarını yineleyen Görgel, Ankara’da 2 yeni şube açtıklarını ve bunlarında Keçiören ve Etlik şubeleri olduğunu söyledi. Görgel, “Fiyatlar bütçe ve beğeni ile ilgili. Bizde hem alt hem de üst sınır yok. Skalamız çok geniş. Bunun içinde her tabakaya, her gelir grubuna uygun bir gelinlik var.” dedi. Gelinlikte bu yılın modasının prenses olduğunu dile getiren Görgel, en çok prenses modelinin üretimini yaptıklarını söyledi.

HER ŞEY DEĞİŞECEK AMA DÜĞÜN FOTOĞRAFI DEĞİŞMEYECEK

Görgel, damat adaylarına da, “Bütçeleme yaparken gelinin taleplerine önem verin. Dilediği gelinliği alın. Çünkü ev, mobilya, her şey değişecek ama düğün fotoğrafı değişmeyecek. Burada yapılacak olan bütçeye uygun, hanımın beğendiği yerden gelinlik alıp mutlu olmak.” tavsiyesinde bulundu. Görgel, sezonu indirimlerle açtıklarını belirterek, “Gelin adaylarına 2014 yeni sezon ürünleri ile hitap etmeyi diledik. Yenilik yapmak gerekiyor, çünkü sektörde doyum oluyor. Malum, kış aylarında belli modeller oluyor; bunlar bir birine benzer hale gelebiliyor. Biz modellerin adedini artırıp tüketiciye yeni seçenekler sunmayı temel aldık.” diye konuştu.

Başa dön tuşu