Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Feci kaza

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yolcu Otobüsüyle Kamyon Çarpıştı: 2 Ölü, 9 Yaralı
Kırıkkale’de, Artvin’den İzmir’e giden yolcu otobüsü ile tuğla yüklü kamyonun çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.
 
KAMYON TARLAYA DEVRİLDİ
 
Kırıkkale’de 13 yolcusu ve 3 kişilik ekibiyle Artvin’den İzmir’e giden yolcu otobüsüyle tuğla yüklü kamyonun çarpışması sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 9 kişi yaralandı. Yaralıların tedavisi Kırıkkale İhtisas Hastanesi ve Kırıkkale Üniversitesi Hastanesi’nde devam ediyor. Kırıkkale’ye gelen Salim Alpay yönetimindeki 53 HK 888 plakalı yolcu otobüsü ile aynı yöne seyir halinde olan ve şoförünün kimliği henüz belirlenemeyen 19 DZ 400 plakalı tuğla yüklü kamyon, Kırıkkale-Samsun karayolunun 52. kilometresinde çarpıştı. Kamyon, çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki tarlaya devrildi.
 
KAZANIN SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR
 
Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. Yaralılar, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Kırıkkale’deki hastanelere kaldırıldı. Artvin’in Hopa ilçesinden İzmir’e gitmek üzere yola çıkan yolcu otobüsünde 2 şoför, 1 muavin ve 13 yolcu bulunduğu belirtildi.
Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, “Kaza sonunda 2 vatandaşımız yaşamını yitirdi. Toplam 9 yaralımız var ve 5 yolcumuzda herhangi bir şey yok. Kamyonun ve otobüsün şoförleri hafif yaralandı. Ne yazık ki, otobüsün yedek şoförü ve bir yolcumuz vefat etti. Yaralılar Kırıkkale’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili savcımıza talimat verildi. Geçmiş olsun diyorum” dedi.Feci kaza - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Feci kaza - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Feci kaza - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Feci kaza - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu