Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Ferhat Bekar’ın albümü müzik marketlerde

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Halk Müziği sanatçısı Kırıkkaleli Ferhat Bekar’ın ilk solo türkü albümü müzik marketlerdeki yerini aldı.

 

Ferhat Bekar’ın albümü müzik marketlerde - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriFerhat Bekar’ın albümü müzik marketlerde - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Ferhat Bekar’dan  “EY DELİ DELİ…”

Türk Halk Müziği’nin güçlü seslerinden Kırıkkaleli Ferhat Bekar’ın, aralıksız süren çalışmalarının ardından ‘Ey Deli Deli’ adlı ilk solo türkü albümünü müzik marketlerdeki yeri aldı. Özellikle Orta Anadolu türkülerine sesi ve yorumuyla farklı bir lezzet katan Ferhat Bekar, albümde kendi bestelerinin yanı sıra Türk Halk Müziği’nin duayen isimlerine ait türkülere de yer verdi. Çok geniş bir kadronun büyük emek ve özverisi ile hazırlanan albümün stüdyo kayıtları Ankara Cihan Plakçılık stüdyolarında gerçekleştirildi.

EMEKLERİMİZ KARŞILIĞINI BULUR

Herkesin kendinden bir şey bulabileceği bir albüm hazırladıklarını ifade eden Ferhat Bekar, “Yoğun ve heyecanlı günlerin ardından beğeninize sunduğumuz bu ilk albümde emekleri, vakitleri ve yaratıcılıkları, duyguları ve sazları ile eşlik eden; kısacası emeği geçen herkese teşekkür ederim. Herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği eserler ortaya çıkarırken, özverilerini esirgemeyen değerleri abilerim; Ozan Kıyak’a ve Hüseyin Aytaç’a teşekkürlerimizi bir borç bilirim. Ve tabi ki emeklerimizin karşılık bulmasını ümit ettiğimiz siz değerli dinleyicilerime saygılarımı sunarım.”dedi.

ALBÜM MÜZİK MARKETLERDE

Toplam 10 eserden oluşan albümde ‘ Ey Deli Deli’ çıkış parçası olarak dikkat çekiyor. Albümde şu eserler yer alıyor: “Ey Deli Deli, Adı Bende Gizli, Karakız, Ölüm Gelir, Bugün Benim Yaş Günüm, Bir Gecede Sen Düşün, Yar Oy, Güneşin Rengi, Yarim, Banane”

FERHAT BEKAR’DAN ZİYARET

Türk Halk Müziği Sanatçısı Ömer Şahin ile birlikte gazetemiz Yenigün’ü ve ÖZ FM Stüdyolarını ziyaret eden Ferhat Bekar, albümünün tanıtımını yaptı. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cihat Mencet ve ÖZ FM DJ’yi Hakan Aksan ile albüm üzerine söyleşi de bulunan Ferhat Berkar, çıkış parçasını seslendirdi.

Ferhat Bekar’ın albümü müzik marketlerde - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Mehmet Ali Soyer

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x